Zašto biste trebali imati Ugovor o servisu?

Flexijet 3D je precizni instrument koji će vam pružiti mnoge godine besprijekornih i izuzetno točnih mjerenja. Flexijet 3D je mobilni mjerni sustav koji će se koristiti u različitim okruženjima, kao što su prašnjava gradilišta, temperaturne varijacije i ekstremne temperature, udari, vibracije i mehaničko trošenje tijekom transporta i upotrebe. Iako je čvrsti ‘Pro Case’ koji dolazi s Flexijet 3D jedan od najboljih na tržištu, on će neizbježno biti izložen određenom grubom rukovanju. Kako biste osigurali da točnost i rad vašeg Flexijet sustava budu na najvišoj razini, toplo preporučujemo da, prilikom kupnje Flexijet 3D sustava, razmislite i o kupnji Servisnog ugovora.

Godišnji pregled točnosti i kalibracija

Redovito servisiranje hardvera ključno je za održavanje performansi i dugovječnosti vašeg Flexijet uređaja. Budući da svaki Flexijet sustav sadrži visoko osjetljivu mjernu tehnologiju, preporučujemo da se godišnje provodi provjera kalibracije kako bi se spriječile bilo kakve varijacije u mjerenjima. Sitne čestice prljavštine mogu ući u kućište i s vremenom oštetiti opremu. Kao dio Servisnog ugovora o održavanju, provjerava se točnost mjerne glave. Da bi se ovaj proces proveo, samo se mjerna glava šalje u Flexijet GmbH u Njemačku, gdje se provodi provjera kalibracije. Nije potrebno slati stativ, vaš laptop ili bilo koje dodatke. Nakon što uređaj bude pregledan, ako se servisni postupak pokaže dužim nego što je očekivano, osigurati ćemo vam posudbeni uređaj kako biste mogli nesmetano nastaviti s radom.

Zamjena baterije

Flexijet 3D uređaj dolazi s unutarnjim sustavom punjivih baterija koji pokreće servo motor unutar mjerne glave. Redovitim pražnjenjem i punjenjem mjerne glave uređaja, kapacitet unutarnje baterije postepeno opada s vremenom. Kao dio gore opisane provjere kalibracije, unutarnji baterijski paket također se provjerava, što osigurava maksimalni vijek trajanja baterije tijekom mjerenja na terenu. U normalnim uvjetima, bateriju će biti potrebno zamijeniti tek nakon 2-3 godine rada.

Ažuriranja softvera

Flexijet se ponosi bliskim radom s korisnicima i stalno unapređuje softverske mogućnosti i značajke kako bi zadovoljio potrebe krajnjih korisnika. Servisni ugovor omogućuje našim korisnicima da tijekom godine uvijek imaju pristup novim i poboljšanim funkcijama FlexiCAD-a putem ugrađenih preuzimanja softvera i ažuriranja firmvera za mjernu glavu. Kada pokrenete FlexiCAD softver, automatski provjerava postoje li nova ažuriranja (potrebna je internetska veza), a neposredan pristup dostupan je korisnicima s aktivnim Servisnim ugovorom.

Izravna tehnička podrška

Kao korisnik Servisnog ugovora, imate izravan kontakt s našim timom za podršku. Softver Team Viewer integriran je u Flexijet softver, što nam omogućuje pristup vašem laptopu i vođenje kroz bilo kakve probleme s kojima se možete susresti. Naravno, dostupni smo i telefonom, putem Zoom-a, Skype-a,Teamsa ili e-maila.