Flexijet 3D Red Dot

Flexijet GmbH

Flexijet je osvojio brojne nagrade za mnoge inovacije kao i za dizajn uređaja.

Jednostavna ideja koja se javila 2007. godine, da se spoje 3D mjerenja i CAD crteži u jedan proces na gradilištu, ostvarila se zahvaljujući Christianu Röschu i njegovom bivšem partneru. Razvili su Flexijet 3D, inovativni CAD laserski mjerni sustav koji je osvojio brojne nagrade.

Godine 2010., stručni časopis “BM” proglasio je Flexijet najboljim mjernim sustavom na tržištu. U travnju sljedeće godine, Flexijet 3D je dobio Zlatnu federalnu medalju za inovacije od neovisnog žirija Saveznog ministarstva gospodarstva i tehnologije.

U svibnju 2011., Flexijet GmbH je osnovan kako bi se iskoristio uspjeh i inovacije koje je Flexijet 3D pružio građevinskom i inženjerskom sektoru. Daniel Frisch, generalni direktor, vodi kompaniju i inspirira međunarodnu mrežu distributera za prodaju različitih Flexijetovih mjernih sustava te pruža podršku međunarodnim kupcima.

Na sajmu Ligna u Hannoveru 2017., Flexijet je predstavio drugu generaciju Flexijet laserskog mjernog sustava u suradnji s tvrtkom za mjernu tehnologiju Nedo GmbH & Co. KG. Druga generacija Flexijet 3D dobila je izvanredne pohvale i postala jedan od najtraženijih mjernih sustava na gradilištima. Također je osvojila nagradu Red Dot Design Award 2018.

Studio Element

Studio Element d.o.o. je ekskluzivni zastupnik Flexijet 3D uređaja za za regije Adria, Balkan i Istočna Europa. Naša osnovna djelatnost je uređenje i opremanje interijera te projektiranje i tehnička priprema za proizvodnju namještaja.
Više od 8 godina koristimo uređaj za svoje potrebe mjerenja te projektiranja unutar izmjerenog stanja Flexijet uređajem. Projektiranje i tehničku pripremu za proizvodnju namještaja i opremanja interijera radimo prvenstveno u MegaCAD / MegaTISCHLERpro programu, ali još izmjeru obrađujemo, za potrebe vizualizacija, u SketchUp programu.
Uz osnovnu djelatnost projektiranja i opremanja interijera vršimo uslugu mjerenja i za druge korisnike u raznim djelatnostima. Bravari, staklari, brodograditelji, građevinski inspektori i nadzor, samo su neki kojima smo uspjeli pomoći izmjerom na projektima koji su bili sami po sebi komplicirani za konvencionalne izmjere. Takvim pristupom smo uvidjeli moguća poboljšanja na uređaju, te sa proizvođačem uspjeli poboljšati sam rad sustava i prilagoditi ga u korištenju sa raznim djelatnostima.
Na području naše regije imamo prodanih više od 20 uređaja, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Kosovo, Bugarska i Hrvatska.
Svima je napravljena obuka i svi su uspješni korisnici Flexijet 3D sustava
On-Line obuka i podrška na domaćem jeziku, te Know-How kako pristupiti samoj izmjeri samo je jedna od prednosti budućih kupaca i korisnika Flexijet uređaja