FlexijetSTONE je posebno dizajniran za industriju kamena

Flexi Stone

CAD SUČELJE

TOUCH MODE

SOFTWARE WIZARDS

WINDOWS OS

FlexijetSTONE je posebno dizajniran za industriju kamena. U kombinaciji s našim specijaliziranim softverom FlexijetSTONE, omogućuje jednostavno i precizno mjerenje radnih ploča i ostalih površina u industriji kamena. Izvanredna značajka trenutnog automatskog niveliranja i jednostavno odabiranje naredbi omogućuje vam da odmah započnete s mjerenjem bez gubitka vremena.
FlexijetSTONE softver olakšava 2D mjerenje i prikaz rezultata višestrukih površinskih mjerenja u 3D formatu, bilo da ste početnik ili napredni korisnik. Kreiranje datoteka spremnih za CNC obradu s detaljima poput prevjesa, umivaonika, izreza za smještaj električnih utičnica i drugih prilagođenih zahtjeva postaje jednostavno i intuitivno.
Ručno izrađeni predlošci postaju stvar prošlosti zahvaljujući digitalnim predlošcima koje Flexijet 3D nudi. Njegove mogućnosti izrade digitalnih predložaka unaprijedit će vašu preciznost, a u konačnici vam uštedjeti vrijeme i novac.
FlexijetSTONE je u biti prilagođena verzija potpuno opremljenog softvera FlexiCAD. Posebno je prilagođen za industriju kamena i radnih ploča i iako se pretežno koristi za iscrtavanje 2D površina, još uvijek zadržava bitne 3D mogućnosti. 

Flexijet Stone

Krajnji rezultati