Pregled mjerenja i slika snimljenih s Flexijet 3D uređajem

Flexijet Viewer

FREE DOWNLOAD

LINK PHOTOS

PACKAGE ALL

WINDOWS & MAC

FlexijetViewer je besplatan softver koji omogućuje pregled mjerenja i slika snimljenih pomoću laserskog mjernog sustava Flexijet 3D Next Generation. Pruža mogućnost pregleda mjernih crteža s pripadajućim fotografijama i slikama mjernih točaka te omogućuje dijeljenje tih podataka s kolegama i klijentima. Ova aplikacija unapređuje dokumentaciju mjerenja omogućavajući da dodatne datoteke budu dio cjelovitog paketa u podacima mjerenja u FlexiCAD-u.

Na primjer, možete dodati DXF izvoz mjernih datoteka, dodatne fotografije, opise mjesta, planove dizajna ili ponude u različitim formatima datoteka. Sve te datoteke mogu biti pakirane u jedan jasan paket i prezentirane kolegama ili klijentima za pregled i odobrenje pomoću FlexijetViewer-a.

Da biste otvorili FlexiCAD datoteku u FlexijetViewer-u, potrebno je prethodno je zapakirati kroz jednostavnu naredbu unutar FlexiCAD-a ili FlexijetSTONE-a. FlexijetViewer je dostupan za Windows i Apple Mac OSX operativne sustave.

Flexijet viewer

Za korisnike FlexiCAD-a i AutoCAD-a

Korisnici FlexiCAD-a mogu koristiti softver za ugodniji pregled i naknadnu obradu svojih mjerenja. U tu svrhu, Flexijet Viewer se može pokrenuti iz FlexiCAD-a i radi zajedno s FlexiCAD-om. Na primjer, na drugom zaslonu ili unutar lokalne mreže na drugom računalu.
Na jednom zaslonu korisnik radi s FlexiCAD-om kao i obično, na drugom zaslonu mogu se prikazati sve slike aktivne mape u FlexiCAD-u kao pregled ili kao jedna slika putem Flexijet Viewera.
Interakcija CAD softvera i Flexijet Viewera također je dostupna za AutoCAD i aplikacije temeljene na AutoCAD-u. Flexijet Viewer može prikazati slike s hipervezama DWG ili DXF datoteke izravno iz mjerenja također putem LAN-a.

Screenshot-FlexijetViewer-Übersicht-900
Funkcija

Ovo je sadržaj

Add Your Tooltip Text Here

FlexjetViewer

Preuzimanje aplikacije FlexijetViewer

Windows OS

Instaler za Windows OS

Mac OS

Mac App Store