3D izmjera pozicija za izradu rešetki i obloge na bazenu i oko njega

Izmjera bazena

Opis projekta

Danas se suočavamo s brzim tehnološkim promjenama koje utječu na način na koji živimo i radimo. Digitalna transformacija i održivi razvoj dvije su ključne komponente koje oblikuju budućnost poslovanja. Uovom projektu smo pokazali kako inovativno iskoristiti tehnologiju za unaprjeđenje procesa izrade obloge bazena te kako to pridonosi održivom razvoju.
Projekt je uključivao 3D izmjeru pozicija za izradu rešetki i obloge na bazenu i oko njega. Korišten je materijal Kerrock, dok je podkonstrukcija bila izrađena od inoxa. Također, izmjerene su i pozicije luka za klupu koja je trebala biti konstruirana iz jednog dijela. Flexijet tehnologija korištena je za mjerenje lukova i poprečnih učvršćenja, što je omogućilo jednostavno konstruiranje gotovog proizvoda i izradu CNC dokumentacije.
Kroz inovativnu upotrebu digitalnih tehnologija, ovaj projekt pridonosi održivom razvoju. Korištenjem materijala poput Kerrocka, koji je dugotrajan i otporan na vremenske uvjete, smanjuje se potreba za redovitim održavanjem i zamjenom. Osim toga, inox podkonstrukcija pruža dodatnu čvrstoću i dugovječnost, čime se smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

Flexijet operater za 3d mjerenje i pripremu nacrta izmjere: Edo Aganović i Josip Hruškar

Izvođač radova: Duo Step 

Klijent: Privatni investitor

Sažetak projekta

Digitalna transformacija igrala je ključnu ulogu u ovom projektu. Korištenjem napredne Flexijet tehnologije, izmjera je postala preciznija i učinkovitija. Flexijet je našem timu omogućio brzo i točno mjerenje složenih oblika čime je smanjena potreba za ručnim radom. Time smo, naravno, uštedjeli izuzetno puno vremena i drugih resursa.

Flexijet mjerenje

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Flexijet izmjera

Tehnička priprema