3D izmjera stana u potkrovlju za optimalno iskorištavanje prostora

Opis projekta

Primarni cilj projekta bio je izvesti preciznu izmjeru stana i opet je ključnu ulogu odigrao naš Flexijet. Ova napredna tehnologija mjerenja odabrana je zbog svoje sposobnosti da precizno snimi jedinstvene kutove, kosine i nagibe prisutne u stanu. Precizna 3D izmjera je nužna za učinkovito projektiranje i izradu namještaja prilagođenog specifičnim dimenzijama kuhinje, kupaonice, spavaćih soba, hodnika i drugih prostora unutar stana.

Izazovi s kojima smo se suočili

Složena struktura krova: Lokacija u potkrovlju značila je da krov ima brojne kosine i kutove, što tradicionalne metode mjerenja čini neadekvatnima.

Optimalno korištenje prostora: Maksimalno iskorištavanje prostora u sobama s kosim stropovima i nepravilnim kutovima zahtijevalo je precizne izmjere kako bi se osiguralo da namještaj po mjeri savršeno odgovara.

Integracija prozora u prostor:
 Krov je sadržavao prozore, što je predstavljalo dodatnu razinu složenosti kada govorimo o dizajnu interijera, te je zahtijevalo dodatan trud i promišljanje o pozicioniranju namještaja u odnosu na prozore.

 

Flexijet operater za izmjeru i pripremu nacrta izmjere: Articus d.o.o.
Dizajniranje, proizvodnja i montaža: Design 3STO60 d.o.o.

Sažetak projekta

Upotreba Flexijet 3D uređaja za mjerenje pokazala se vrlo učinkovitom u rješavanju jedinstvenih izazova stana u potkrovlju.
Detaljne izmjere omogućile su:
Preciznost: Namještaj po mjeri koji savršeno odgovara složenim dimenzijama stana.
Maksimalna iskoristivost prostora: Optimalno korištenje raspoloživog prostora, uključujući područja s izazovnim kosinama i kutovima. Poboljšana estetika i funkcionalnost: Kohezivni dizajn koji integrira namještaj, krovne prozore i kose stropove u ukupni raspored, rezultirajući funkcionalnim i estetski ugodnim životnim prostorom.

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Flexijet izmjera

Gotovi proizvod

Gotovi proizvod