3D izmjera za dizajn i montažu kuhinje

3D izmjera za dizajn i montažu kuhinje

Opis projekta

U sklopu modernizacije privatne kuće, tvrtka Drvona d.o.o. angažirala nas je za 3D izmjeru prostora blagavaonice i kuhinje. Cilj projekta bio je precizno izmjeriti prostor kako bi se kreirali nacrti za izradu i montažu kuhinje po mjeri.
Kao i kod mnogih sličnih projekata, glavni izazov se odnosio na optimalno iskorištavanje prostora i integraciju nove kuhinje s postojećim elementima u domu.
No, taj izazov uspješno je savladan uz funkcionalnosti uređaja Flexijet, koji omogućava visoku preciznost u izmjeri prostora. Uz ovu tehnologiju, moguće je bilo dobiti detaljne nacrte prostora koji su dalje poslužili kao osnova za dizajn kuhinje. Projekt je rezultirao uspješnom instalacijom funkcionalne i estetski privlačne kuhinje koja je u potpunosti prilagođena potrebama klijenta.

Flexijet operater za 3D mjerenje i izradu nacrta izmjere:
Articus d.o.o.
Klijent i izvršitelj projekta: Drvona d.o.o.

3D izmjera za dizajn i montažu kuhinje

Sažetak projekta

Ovaj projekt ilustrira kako precizna 3D tehnologija izmjere može znatno unaprijediti proces dizajniranja interijera. Korištenje Flexijet uređaja omogućilo je točnost i učinkovitost u svakoj fazi projekta, od izmjere do montaže, što je rezultiralo kvalitetnim i funkcionalnim prostorom koji zadovoljava sve zahtjeve modernog življenja.

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Flexijet izmjera