Izmjera pozicija ispod stepenica za izradu prednje maske vrata

Opis projekta

Privatnom investitoru smo izmjerili stepenice i postavili smo prednje maske sa vratima kako bi se omogućio pristup bojlerima za servis i održavanje.
Stepenicama je trebalo izmjeriti kut i nepravilnosti da nam omogući što precizniju izradu maske sa vratima. Prilikom izmjere smo ustanovili dosta nepravilnosti u samoj konstrukciji stepeništa. Sa tako preciznom izvedenom izmjerom smo tijekom kontruiranja mogli maksimalno prilagoditi budući namještaj i monterima olakšati muke prilikom montaže.

U ovom projektu smo pokazali kako mjerenje sa Flexijet tehnologijom nudi brzu i preciznu izmjeru prostora, uz značajne uštede vremena i resursa. Svi prikupljeni podaci su dostupni u CAD formatu te se može odmah pristupiti projektiranju.

Klijent: Privatni investitor
Izvođač radova: Studio element d.o.o.
Voditelj projekta: Edo Aganović

Sažetak projekta

Uspoređujući sa konvencionalnim metodama mjerenja, izmjera s Flexijet uređajem omogućuje uštedu od približno 2,5 sata, eliminirajući potrebu za vremenom i materijalom potrebnim za izradu šablona. Dodatno, Flexijet izmjera pruža savršeno precizne podatke o svim objektima u prostoru, što olakšava planiranje i izvođenje projekata. Sveukupno, naša inovativna metoda donosi efikasnost, preciznost i praktičnost u procesu izrade prostornih analiza i projektiranja.

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Gotov proizvod