Opremanje luksuznog stana u Podsljemenskoj zoni u Zagrebu

Opis projekta

U sklopu ovog projekta, Flexijet 3D funkcija projekcije točaka “Show CAD point” koristila se za precizno sidrenje ploča od nehrđajućeg čelika koje služe kao nosači za osvijetljene staklene ukrase.
Palača Zabeel rezidencija je Dubaija i administrativno sjedište vladajuće kraljevske obitelji Dubaija. Tijekom izgradnje, heliodrom i ulaz na prilaz projektirani su velikim mozaičkim dizajnom koji sadrži LED rasvjetu uvučenu u popločenje.
Kako bi se na gradilištu označile točke za bušenje, pomoću Flexijet 3D laserskog mjernog sustava precizno su na tlo projektirane 14.000 točaka iz CAD crteža.
Osim uštede vremena i novca pri mjerenju i montiranju, Flexijet 3D pruža sigurnost da se vaše planiranje, konstrukcija i izrada temelje na pouzdanim podacima. Dobivate milimetarski precizne dimenzije, točne kutove i radijuse koji su vam odmah dostupni na licu mjesta tijekom “mjernog crtanja”. Flexijet 3D pruža sigurnost i profesionalnost od mjerenja do montaže.

Izvođač radova: Leif Lewerenz, Vancouver 

Klijent: Privatni investitor

Sažetak projekta

Zahvaljujući Flexijet 3D projekcijskoj funkciji, točno označavanje svih točaka montaže završeno je u manje od 30 sati.Uzimajući u obzir opseg i preciznost ovog projekta, konvencionalne metode bi značile mnogostruko veće radno vrijeme.

Flexijet izmjera

Flexijet izmjera