3D izmjera stepenica i pozicije na konstrukciji za spider nosače za staklo

Opis projekta

Jedan od klijenata koji su prepoznali prednosti pristupa kojeg neprestano ističemo, a to je povećana preciznost uz uštedu vremena i novaca, jeste tvrtka Drvona iz Karlovca.
Upravo se navršila godina dana od kad je počela uspješna suradnja između nas, a najveća prednost Flexijet izmjere koju je i Drvona vrlo brzo uvidjela u suradnji s nama jesu smanjene greške kod izmjere i olakšana izvedba i montaža njihovih proizvoda.
Jedan od projekata na kome smo skupa radili početkom prošle godine je i opremanje luksuznog stana u Podsljemenskoj zoni u Zagrebu. Taj projekt smo nazvali Projekt M, a u nastavku je jedan djelić njega: slike koje pokazuju konačan rezultat 3D izmjere, izvedbe i montaže kuhinje po mjeri.

Flexijet operater za 3D mjerenje i izradu nacrta izmjere: Josip Hruškar
Tehnička priprema: Articus d.o.o.
Nositelj projekta i montaža: Ambientalni Dekor j.d.o.o.

Sažetak projekta

Uspjeh ovog projekta svjedoči o snazi digitalizacije u procesu izrade namještaja – od prvih koraka izmjere, preko tehničke pripreme i izrade, do konačne montaže. Potvrđuje da je pravilna kombinacija tehnologije, stručnosti i preciznosti ključna za uspješnu realizaciju i najkompleksnijih projekata.

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Tehnička priprema