Stan "Plan"

Opis projekta

Izmjera pozicije za izradu kuhinje po mjeri.
Specifičan tlocrt kuhinje i dnevne sobe iziskuje i poseban pristup izmjeri te projektiranju. Flexijet se ponovo pokazao kao savršeno rješenje kao alat za implementaciju kuhinje od samog početka do realizacije.
Flexijet uređajem smo uzeli točne CAD mjere svih relevatnih pozicija u prostoru, nakon projektiranja namještaja MegaTISCHLERpro CAD/CAM softverom dobili smo visokokvalitetnu tehničku pripremu za izradu namještaja na CNC strojevima. Jedini ručni rad u ovom slučaju je bila površinska obrada i izrada kuhinjske radne ploče i ploče otoka od masivnog drva Hrasta koje su izradile vrijedne ruke naših stolara konvencionalnom stolarskom metodom.
Prilikom montaže, sve smo točke sidrenja u zid projicirali ponovo sa Flexijet uređajem kako ne bi dodatno gubili vrijeme na određivanje pozicije namještaja u prostoru te označavanje mjesta bušenja za vješanje elemenata kuhinjskog namještaja i polica za dnevni boravak.

Klijent: Dizajnerica interijera Ivana Kuzmić, akademska slikarica
Izvođač projekta:  Studio Element d.o.o
Voditelj projekta: Edo Aganović

Sažetak projekta

Ovaj projekt je još jedan u nizu uspješnih projekata koji svjedoči o posebnosti Flexijeta. I na ovom projektu je osigurao mogućnost kombiniranja tradicionalnih tehnika s naprednom tehnologijom.

Flexijet mjerenje

Flexijet izmjera

Tehnička priprema